Tolong Klik kat iklan Nuffnang Tanda sokongan anda

visit me

Click Here To Show Yr Support

Berita Panas Je !!!!!!!

30 August, 2012

Samsung bayar Apple $1 Bilion dengan Menghantar 30 Lori Penuh syiling 5 senPagi ini lebih daripada 30 trak yang dipenuhi dengan syiling 5 sen tiba di ibupejabat Apple di CaliforniaPada mulanya, yang syarikat keselamatan yangmelindungi kemudahan berkata ia telah dialihkan ke tempat yang salah, tetapi minit kemudian, Tim Cook (Ketua Pegawai Eksekutif Apple) menerima panggilan dariSamsung Ketua Pegawai Eksekutif menjelaskan bahawa mereka akan membayar $ 1000000000 dolar untuk denda baru-baru ini dengan yang diutuskan terhadapSelatan syarikat Korea dengan cara ini.

bahagian lucu adalah bahawa dokumen yang ditandatangani tidak menetapkankaedah pembayaran tunggaljadi Samsung berhak untuk menghantar  kepadapencipta iPhone sedolar bilion seperti yang mereka fikirkan terbaik.

Lee Kun-Hee berkata, taktik kotor, menyebabkan  Pihak Apple sakit kepala keranamereka perlu untuk memohon untuk mengira semua wang itudan memeriksa jika ia adalah lengkap dan cuba untuk mencari bank bagi mengira semua duit yang telah dihantar oleh pihak Samsung.


 

Lee Kun-hee, Pengerusi Samsung Electronicsmemberitahu media bahawa, syarikat itu tidak akan takut oleh sekumpulan "Geeks dengan gayadan bahawajika mereka mahu bermain kotormereka juga tahu bagaimana untuk melakukannya.

Anda boleh menggunakan syiling anda untuk membeli minuman di mesin sedikituntuk hidup atau mencairkan syiling untuk membuat komputer, itu bukan masalah sayasaya sudah membayar mereka dan memenuhi undang-undang.

Sejumlah 20000000000 syiling, telah disampaikan dan berharap untukmenamatkan persengketaan pada minggu ini. Mari kita tunggu dan lihat bagaimana Apple akan bertindak balas ????
Anda mungkin juga meminati:

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...