Tolong Klik kat iklan Nuffnang Tanda sokongan anda

visit me

Click Here To Show Yr Support

Berita Panas Je !!!!!!!

29 March, 2012

Lelaki Adakan Hubungan Terlarang dengan Adik Ipar 12 Tahun

The Straits Times melaporkan seorang lelaki mengadakan hubungan kelamin dengan adik iparnya ketika tinggal bersama-sama dengan ibu bapa mentuanya di Singapura. Isterinya ketika itu sedang sarat mengandung anak kedua mereka. Sewaktu isterinyaberada berada di hospital kerana melahirkan anak, lelaki itu mengadakan hubungan seks dengan adik iparnya yang berusia 12tahun.

Pada Selasa lalu, mahkamah menjatuhi lelaki yang berusia 32 tahunitu hukuman penjara 60 bulan atas dua tuduhan penembusanseksual terhadap kanak-kanak.

Kedua-dua nama tertuduh dan mangsa tidak didedahkan untuk melindungi identiti kanak-kanak itu.

Menurut sumber, kejadian itu bukanlah kali pertama lelaki ituterlibat dalam salah laku seks dengan kanak-kanak tersebut.Mahkamah diberitahu bahawa lelaki itu pertama kali menumpang di rumah ibu bapa mentuanya bersama-sama dengan isteri dananak perempuan yang berusia tiga tahun, selama seminggu pada Jun tahun lepas.

Suatu malam, lelaki itu menonton klip lucah di telefon bimbitnya di dapur. Ketika mangsa ke dapur, lelaki itu mengajak mangsa menonton klip tersebut 
bersama-sama dengannya.

 Kiriman mangsa di Facebook telah membantu ibu bapanya membongkar kejadian tersebut. -DCMP/s: Kiriman ini bukan untuk membangkitkan berahi atau imaginasi anda.  Kiriman ini untuk memberikan pengajaran kepada anda bahawa nafsu tidak mengenal usia, pangkat, atau hubungan kekeluargaan. Berkira dan bertegaslah dengan batas atau perkara yang membabitkan hubungan antara lelaki dengan perempuan walaupun mereka adalah ahli keluarga sendiri.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...