Tolong Klik kat iklan Nuffnang Tanda sokongan anda

visit me

Click Here To Show Yr Support

Berita Panas Je !!!!!!!

07 March, 2012

Panass..Remaja Ini "Kantoii" Habiss Beb..Kisah ini berlaku di PRU Mesir suatu ketika dahulu,semasa Hosni Mubarak seorang yang sekular dan zalim menjadi Presiden mesir.

Seorang remaja (Gambar hanya hiasan) dengan semangat yang berkobar-kobar telah pergi mengundi dengan memangkah parti pembangkang,semata-mata ingin menjatuhkan kerajaan zalim Hosni Mubarak.

Setelah selesai mengundi,anak muda ini pun pulang ke rumah dengan semangat yang berkobar-kobar dan menceritakan segalanya kepada ibu kesayangannya.

Tanpa disangka ibunya menangis,dan merayu-rayu kepada anaknya,agar kembali membetulkan undinya kepada parti kerajaan pimpinan hosni mubarak,kerana kata ibunya pihak SPR kerajaan Hosni Mubarak akan dapat mengesan setiap undi rakyatnya kepada pembangkang dan akan menangkap dan menghukum mereka yang belot kepada kerajaan Hosni Mubarak.


Oleh kerana terlalu takut..maka remaja tersebut terus pergi ke pusat pengundian semula,lalu menyatakan kepada SPR kerajaan Hosni Mubarak bahawa dia telah tersilap memangkah parti pembangkang,kerana pada asalnya dia mahu mengundi parti kerajaan Hosni Mubarak..lalu jawapan yang diberikan oleh SPR tersebut ialah "Jangan risau kami telah perbetulkan undi awak,dan undi-undi yang lain."

JuRaGan : Fuhhh..mungkinkah kisah ini sinonim dengan SPR di negara kita..???? Tepuk meja tanya SPR...!!Pemimpin kuat menipu kerana Orang Melayu semakin dungu..Hancusss Umnooooo.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...