Tolong Klik kat iklan Nuffnang Tanda sokongan anda

visit me

Click Here To Show Yr Support

Berita Panas Je !!!!!!!

10 February, 2012

Kerana Gambar Bogel Isteri, Lelaki Sanggup Beli Telefon Bimbit Lama dengan Harga MahalMenurut China Daily, seorang lelaki di Zhangzhou, Fujian, terpaksamembeli semula telefon bimbit lamanya dengan harga dua kaliganda selepas dia mendapati gambar bogel isterinya masih tersimpan dalam telefon itu.

Lelaki dengan nama keluarga Wu itu membeli telefon baru danmenjual telefon lamanya kepada penduduk kampung lain dengan 500 yuan (RM240) sebelum isterinya menyedari bahawa limagambar bogelnya masih belum dipadamkan.

Pemilik baru telefon bimbit itu bersetuju menjual telefon itu semula, namun menuntut bayaran sebanyak 1,000 yuan (RM480).

Selepas campur tangan polis dan jaminan bahawa gambar-gambaritu tidak disalin atau diletakkan di Internet, Wu bersetuju untuk membayar harga tersebut.P/s: Aduhai! Yang pasti, pembeli telefon bimbit itu sudah tentu puas melihat gambar bogel isteri lelaki itu. 

Sila ambil pengajaran. 

Jangan sesekali merakam gambar bogel menggunakan telefon bimbit kerana, khabarnya, walaupun sudah dipadam, namun orang yang mempunyai kepakaran mampu "mendapatkan" gambar-gambar itu semula.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...