Tolong Klik kat iklan Nuffnang Tanda sokongan anda

visit me

Click Here To Show Yr Support

Berita Panas Je !!!!!!!

16 May, 2011

May 16, 2011 [AKHBAR] - Pasangan Tengah Projek Cuba Lari !!!!

Pasangan bercumbu cuba lari
PETALING JAYA – Seorang remaja lelaki berusia 18 tahun bertindak agresif dengan cuba melarikan diri ketika sedang disoal siasat selepas ditangkap berkhalwat di sebuah taman di Apartmen Idaman, Damansara Damai awal pagi kelmarin.

Bagaimanapun usahanya itu sia-sia apabila dia berjaya ditangkap semula oleh anggota biro keselamatan yang bertindak mengejarnya sejauh lebih 50 meter.

Tindakan agresif remaja itu tidak berakhir meskipun sudah ditahan apabila dia masih mahu bergelut untuk melepaskan diri sebelum dia dan pasangan perempuan dibawa ke dewan.

Ketua Biro Keselamatan apartmen itu, Azmi Ardi berkata, kedua-dua pasangan itu ditahan anggota biro ketika sedang bercumbuan di taman terbabit.

Menurutnya, remaja perempuan itu tinggal di apartmen manakala pasangan lelakinya tinggal di Desa Jaya.

Remaja lelaki itu mengaku baru sahaja pulang daripada bekerja dan mahu menghantar teman wanitanya pulang.

“Kita sudah memanggil bapa remaja lelaki untuk datang dan selepas diterangkan mereka faham tentang kesalahan yang telah dilakukan anaknya,” katanya.

Dalam pada itu Azmi berkata, dua hari lalu sekumpulan remaja turut ditahan ketika sedang menikmati minuman keras di taman sama.

1 comment:

  1. lg2 kes khalwat..,mna2 sama jer brmaharjalela.tahniah biro brkenaan krn dpt mnghlng psngn trsebut dr trus hnyut dgn maksiat.bgtula sikp prihatin n krja sama antara biro yg ada brsama mmbenters gejala tesebut.bgtula jgk dtmn kami ahli2 KRT sntiasa bkrjasama mmbntu polis mmbenteras jenayah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...