Tolong Klik kat iklan Nuffnang Tanda sokongan anda

visit me

Click Here To Show Yr Support

Berita Panas Je !!!!!!!

27 May, 2011

May 27, 2011 - Lagi Skandal ngan Bini Orang !!!!

Keputusan kes Razak 30 Jun

PETALING JAYA: Mahkamah Rendah Syariah di sini, semalam menetapkan 30 Jun depan untuk keputusan di akhir kes pendakwaan kes khalwat pelakon dan penyanyi, Razak Ahmad dengan seorang ahli perniagaan berstatus isteri orang lima tahun lalu selepas lima tahun dibicarakan.
Hakim Syarie Wan Mahyuddin Wan Muhammad menetapkan tarikh itu selepas pihak pendakwaan yang diwakili Pendakwa Syarie dari Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS), Shafezan Rusli memfailkan hujahan balas yang dikemukakan pihak pembelaan pada 28 April lalu.

Keputusan itu bagi menentukan sama ada pelakon itu perlu membela diri atau dilepas dan dibebaskan terhadap pertuduhan yang dihadapinya.
Pada prosiding semalam, Wan Mahyuddin turut menasihatkan kedua-dua pihak supaya memberi kerjasama untuk mempercepatkan keputusan kes itu kerana ia sudah terlalu lama berjalan sejak 2006.

Sementara itu, Shafezan ketika ditemui media memberitahu, antara kandungan hujahan balas pihaknya adalah ketika kejadian pasangan tertuduh berada bersama berada di dalam sebuah rumah.

“Ini jelas menunjukkan keadaan tertuduh dalam keadaan yang boleh menimbulkan syak bahawa mereka sedang melakukan perbuatan tidak bermoral,” katanya

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...