Tolong Klik kat iklan Nuffnang Tanda sokongan anda

visit me

Click Here To Show Yr Support

Berita Panas Je !!!!!!!

11 January, 2012

Mangsa Rogol Bapa Tiri Hilang arah !!!!!AMPANG: Seorang remaja perempuan bukan saja menjadi mangsa pemuas nafsu bapa tirinya malah turut dijadikan tempat melepaskan kemarahan apabila sering dipukul dan ditumbuk lelaki itu.
Difahamkan, mangsa yang berusia 13 tahun sering mengadu kepada ibu kandung dan ibu saudara mengenai perbuatan kejam bapa tirinya yang berusia lewat 20-an itu, namun mereka tidak percaya dan menuduh mangsa berbohong. 
Dalam kejadian terbaru malam kelmarin, mangsa hilang arah dan melarikan diri dari rumah keluarganya di Pandan Indah, di sini, selepas dipaksa berkahwin sebelum membuat laporan di balai polis berhampiran. 

Menceritakan semula kejadian itu, sumber berkata, mangsa dipaksa mengahwini seorang lelaki pilihan keluarga menyebabkan dia tidak setuju dengan keputusan itu.

“Sebelum ini, mangsa mendakwa bapa tirinya itu sering menyelinap masuk ke dalam bilik untuk memuaskan nafsu. Malah lelaki itu turut mengugut mahu membunuhnya sekiranya menceritakan kejadian berkenaan kepada ibunya.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...