Tolong Klik kat iklan Nuffnang Tanda sokongan anda

visit me

Click Here To Show Yr Support

Berita Panas Je !!!!!!!

19 July, 2011

Jul 19, 2011 - Janda diliwat kekasihKULIM - Berang kerana pelawaan untuk melakukan hubungan intim ditolak, seorang lelaki 29 tahun bertindak ganas sebelum meliwat kekasihnya di sebuah rumah sewa satu tingkat berhampiran Taman Angsana.

Mangsa seorang ibu tunggal 31 tahun dan sudah mempunyai anak.

Jurucakap polis berkata, kejadian berlaku kira-kira jam 12 malam apabila mangsa datang ke rumah suspek bersendirian.

Mangsa yang bekerja sebagai pekerja industri enggan melayan nafsu suspek kerana datang bulan. Suspek kemudiannya bertindak agresif.

“Suspek yang marah kemudiannya meliwat mangsa. Mangsa cuba melawan tetapi tidak berdaya. Suspek kemudiannya mengugut akan menyebarkan rakaman hubungan seks luar tabii yang dilakukan kepada umum atau mencederakan anak mangsa sekiranya membuat laporan polis.

“Takut dengan ugutan dibuat, mangsa menghubungi bekas suaminya dan menceritakan apa yang berlaku,” katanya Sinar Harian.

Semalam kira-kira jam 2.30 pagi ketika suspek berada di stesen minyak di Taman Angsana, dia bertembung dengan bekas suami mangsa dan berlaku pergelutan.

Bekas suami mangsa kemudiannya memaklumkan tentang kejadian itu kepada Balai Polis Inisiatif Bandar Selamat (IBS) Taman Selasih.

Anggota polis IBS bersama ahli Skim Rondaan Sukarela (SRS) taman itu kemudiannya menahan suspek dan menghubungi unit MPV untuk membawa suspek ke Balai Polis Kulim.

Suspek ditahan lokap manakala mangsa akan menjalani pemeriksaan bagi mengesahkan dia diliwat.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...