Tolong Klik kat iklan Nuffnang Tanda sokongan anda

visit me

Click Here To Show Yr Support

Berita Panas Je !!!!!!!

28 December, 2011

Guru agama dicekup khalwatKANGAR: Seorang guru sebuah sekolah rendah, di sini, memberi alasan daripada sudut agama apabila ditahan bersama pasangan perempuannya kerana disyaki berkhalwat di Sungai Batu Pahat, di sini, awal pagi Sabtu lalu.
Dalam pemeriksaan kira-kira jam 1.30 pagi itu, suspek berusia 30-an cuba berdolak-dalih dengan mengeluarkan alasan tidak masuk akal bagi mengelak dicekup sekumpulan penduduk kerana berkelakuan mencurigakan di kawasan gelap di situ.

Difahamkan, suspek yang juga guru Pendidikan Islam ditahan kerana disyaki melakukan perbuatan sumbang dengan seorang wanita yang juga isteri orang.
Jurucakap Jabatan Agama Islam Perlis (Jaips) berkata, lelaki berkenaan ditahan bersama pasangannya berusia 30-an selepas dilihat berada dalam keadaan mencurigakan di dalam sebuah kereta di kawasan itu.

Menurutnya, kereta berkenaan diletakkan di kawasan gelap sebelum disedari beberapa anggota Ikatan Relawan Rakyat Malaysia (Rela) yang membuat rondaan lalu melakukan pemeriksaan dengan bantuan penduduk.

“Kedua-dua mereka dicekup sebelum dibawa ke balai polis berhampiran,” katanya

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...