Tolong Klik kat iklan Nuffnang Tanda sokongan anda

visit me

Click Here To Show Yr Support

Berita Panas Je !!!!!!!

23 December, 2011

Rakan lelaki Rozana jadi buruanKUALA LUMPUR – Polis sedang mengesan seorang rakan lelaki, arwah Rozana Mohd. Yusak, 35, bagi membantu siasatan berhubung kes pembunuhannya selepas ditikam bertubi-tubi di sebuah rumah kedai di Desa Kepong di sini kelmarin.
Lelaki yang dipercayai dapat membantu siasatan kes itu dicari selepas polis menemui satu dokumen di rumah Rozana.
Malah, ada maklumat mengatakan, sebelum tragedi mangsa didakwa bergaduh dengan seorang lelaki di dalam rumah tersebut.
Bagaimanapun, sehingga malam tadi, belum ada tangkapan dibuat.
Sementara itu, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Senior Asisten Komisioner Mohd. Adnan Abdullah berkata, pihaknya dalam proses merakam keterangan daripada jiran dan ahli keluarga mangsa bagi membantu siasatan kes itu.
“Mangsa menyewa di rumah itu tetapi jarang ada di rumah,” kata beliau kepada Kosmo! semalam.
Selain itu, menurut beliau, polis juga menyiasat motif pembunuhan Rozana tetapi menolak ia berkaitan kes samun.
Akhbar semalam melaporkan, seorang wanita yang ditikam lebih 15 kali sempat menjerit meminta tolong melalui tingkap rumahnya sebelum dia ditemui dalam keadaan berlumuran darah.
Semasa kejadian pada pukul 1.55 pagi di tingkat satu rumah kedai itu, Rozana mati ditikam di belakang badan, paha dan siku kiri.
Penyerang yang disyaki dikenali Rozana melarikan diri bersama beberapa dokumen penting termasuk MyKad mangsa. Polis tidak menemui senjata yang digunakan untuk mencederakan mangsa.
Laporan bedah siasat pihak hospital semalam mendapati mangsa mati akibat mempunyai 15 kesan tikaman di belakang badan, dua tikaman di paha kiri dan tiga tikaman di siku kiri

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...